ופל בלגי ל-40 איש
40 ביצים
3 קילו קמח
4 חבילות מחמאה/חמאה (200 גר')
0.5 קילו סוכר (אפשר יותר אם רוצים)
2-3 ליטר חלב
מומלץ להוסיף -
מעט תמצית וניל - בשביל הניחוח
4 לבן/גיל/שמנת - לקבלת מרקם טוב
4 כפות שמרים - ולתת לעיסה לתפוח כשעה
1 סירופ מייפל, 1 סירופ שוקולד
הבלילה צריכה להיות חצי סמיכה ובגוון אוף ווייט יפה (לא צהוב מדי ולא לבן מדי)
ציוד נוסף -
טוסטרים של ופל בלגי
כבל מאריך + מפצל - במידה וצריך
שקית נייר / צלחת לכל ילד
מצקת, מזלג מברזל
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה