יום רביעי, 9 במרץ 2011

מתכון לוופל בלגי


ופל בלגי ל-40 איש
40 ביצים
3 קילו קמח
4 חבילות מחמאה/חמאה (200 גר')
0.5 קילו סוכר (אפשר יותר אם רוצים)
2-3 ליטר חלב

מומלץ להוסיף -
מעט תמצית וניל - בשביל הניחוח
4 לבן/גיל/שמנת - לקבלת מרקם טוב
4 כפות שמרים - ולתת לעיסה לתפוח כשעה
1 סירופ מייפל, 1 סירופ שוקולד

הבלילה צריכה להיות חצי סמיכה ובגוון אוף ווייט יפה (לא צהוב מדי ולא לבן מדי)

ציוד נוסף -
טוסטרים של ופל בלגי
כבל מאריך + מפצל - במידה וצריך
שקית נייר / צלחת לכל ילד
מצקת, מזלג מברזל

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה